Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Poteter og saus
Småpoteter
300 g
Smørsaus (Sulfitt, Melk, Laktose)
1 pakke
Fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Bacon
Bacon
150 g
Appelsinsalat
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 732 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 57 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm og server sausen i en egen liten kjele. Vask og riv appelsinskall i sausen for litt mer inspirerende smak.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett en stor kjele med vann på kok til potetene og sausen.
- Poteter og saus: Kok potetene i vannet fra punkt 1 i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha posen med sausen i vannet de siste 10 minuttene av koketiden.
- Fiskekaker: Fordel fiskekakene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
- Bacon: Varm opp en stekepanne til høy varme. Stek baconet i pannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gyllent.
- Appelsinsalat: Skrell gulrøttene og appelsinen. Grovriv gulrøttene på et rivjern, og kutt appelsinen i terninger. Ha gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål, og bland det sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Poteter og saus, fortsettelse: Sil vannet av potetene, og hell sausen i en serveringsskål (se tips). Vel bekomme!