Kyllingfilet i karri- og mangosaus med stekte grønnsaker og ris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- soyasaus
- olje
- salt
- pepper
Fullkornsris
250 g
Brokkoli
½ stk
Delt kinakål
200 g
Skivet kyllingfilet
600 g
Gul løk
1 stk
Karri
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
Mangochutney
1 glass
Vann
1 dl
Soyasaus
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 539 kcal
- Fett: 10 g
- Karbohydrater: 64 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med litt hakkede nøtter og lime hvis du har noe liggende!
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Tilbered risen som beskrevet på pakken.
Skrell og finhakk halvparten av løken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen omtrent 1 minutt, til den er gyllen. Ha i løken, og stek videre i 1–2 minutter. Rør inn karrien, crème fraîchen, mangochutneyen, 1 dl vann og 1 ss soyasaus. La sausen småkoke på lav varme til resten av retten er ferdig.
Kutt brokkolien i buketter og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt resten av løken i tynne skiver. Varm opp en annen stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien, løken og kinakålen i 3–4 minutter, eller til løken er gyllen. Krydre med salt og pepper.
Server kyllingen med risen og de stekte grønnsakene. God middag!
God middag!