Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
Laktosefri

Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

3.88 (105)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
Penne
100 g
(Hvete)
Brokkoli
1 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Kyllingfilet i strimler
300 g
Urtemiks
1 pakke
Krutonger
40 g
(Hvete)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 693 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 55 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Bruk en stor kjele så det er plass til brokkolien også.
 Del ønsket mengde av brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 2–4 minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn 1 ss smør.
 Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper (se tips).
Ha salaten i en serveringsbolle, og fordel pastaen, brokkolien, tomaten, kyllingen og krutongene over. Server cæsardressingen til retten.
God middag!