Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter

Gourmetburger

Laktosefri

Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter

4.33 (67)
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Søtpotet
1 stk
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Maiskorn
½–1 pakke
Strimlet wokmiks
150 g
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 793 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt søtpoteten i båter. Fordel båtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstbåtene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det under søtpotetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.   
 Sil laken av maiskornene. Ha wokmiksen i en stor skål. Vend inn et par klyper salt og 1 ss eddik. La grønnsakene stå på benken i 5–10 minutter, hell av laken, og bland inn aiolien og maisen.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter. 
Vel bekomme!
God middag!