Røkt svinekam i sjysaus med ovnsbakte grønnsaker, kryddermarinerte poteter og rørte tyttebær
Laktosefri
Glutenfri

Røkt svinekam i sjysaus med ovnsbakte grønnsaker, kryddermarinerte poteter og rørte tyttebær

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Kokte timian- og hvitløkspoteter
350 g
(Sulfitt)
Røkt svinekam uten ben
300 g
Sjysaus
½–1 pakke
(Melk)
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 671 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Skrell og kutt løken i båter. Fordel løken, hverdagsmiksen og potetene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Tilsett sjysausen i pannen og kok opp. La det stå på svak varme frem til servering.
Server de rørte tyttebærene til retten. 
God middag!