Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
Laktosefri
Glutenfri

Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

4.16 (200)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Brokkoli
½ stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Storfestrimler
250 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 541 kcal
  • Fett: 8 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet i flere omganger hvis det blir for mye kjøtt i pannen. Da blir kjøttet stekt og ikke kokt.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver på skrå.
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn den søte chilisausen, eller server den ved siden av. Ha grønnsakene over i en serveringsskål. 
 Bruk pannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet og sesamfrøene i 1–2 minutter. Smak til med salt og pepper. 
God middag!
God middag!