Pannestekt laksefilet
med couscous, spisskål, eple, reddiker og yoghurt4.12 (334)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Fullkornscouscous
125 g
Rødløk
½–1 stk
Spisskål
½ stk
Grønt eple
½–1 stk
Reddiker
½ pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Smør
½ ss
Yoghurt naturell
150 g
Persillade
1 pakke
Laksefilet
270 g
Reddiker
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 700 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 63 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Skrell rødløken, og kutt den og kålen i tynne strimler. Skyll eplet og reddikene. Kutt eplet i terninger, og kutt halvparten av reddikene i fire båter. Ha den ferdigkokte couscousen over i en sil, og skyll den i kaldt vann. La couscousen renne av seg i silen.
Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med persilladen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og kålen i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Ha i epleterningene, reddikbåtene, couscousen og grønnsaksbuljongen. Krydre med salt og pepper. Vend inn ½ ss smør, og stek videre i omtrent 2 minutter. Ha couscousen over i en serveringsskål, eller fordel den på tallerkener.
Tørk stekepannen med kjøkkenpapir. Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksen i 2–3 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper.
Kutt resten av reddikene i tynne skiver, og topp retten med dem.
God middag!