Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat
Sunn og smakfull fiskeburger med hjemmelaget coleslaw!
Ingredienser 2 personer
- 1 stk gulrot
- 1 bit hodekål
- 1 stk grønt eple
- 1 pakke seterrømme
- 1 pakke majones
- 1/2 stk sitron
- 1 stk hjertesalat
- 1 stk tomat
- 1 pakke koljekaker
- 4 stk grove hamburgerbrød
- olje
- salt
- pepper
Slik går du frem
Sett stekeovnen på 220 grader.
Coleslaw: Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.