Friterte potetskall med digg fyll
Friterte potetskall er en supergod liten snack, som kan serveres til helgekosen, eller som en del av et tapasbord. Disse kan du fylle med hva du vil, men her har vi laget en klassisk potetsalat og en litt spicy variant.
Du trenger:
- 200 g kokte småpoteter
- Chilimajones
- Ajvarsaus
- Rømme
- Gressløk
Slik gjør du:
- Del poetene i to og skrap ut innmaten, ha innmaten i en egen skål
- Frityrstek potenskallet på ca 170 grader til de er blitt gylne og sprøe.
- Ta halvparten av potetinmaten og bland med chilimajones, koriander og ajvarsaus, og litt limesaft.
- Ta den andre halvparten og bland med rømme, gressløk.
Vipps så har du en supergod snacks med to ulike fyll. Her kan du selvsagt variere etter hva du selv liker eller har i skapet.
Vil du ha flere tips til gode retter du kan lage med potet?
Duchessepoteter, eller hertuginnepoteter er en klassisk, og litt retro helgefavoritt.
Her får du Adams topp 5 potettips.