Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten
Imponer med en kremet eggerøre du faktisk kan smøre utover skiven med nybakt brød. Kanskje dekker du den også med røkelaks og dill?!
Hemmeligheten for å få den kremete konsistensen, er å steke eggene forsiktig, og røre inn litt god ost. Så er det bare å dekke bordet med flagg og nyte frokosten.
Til 4 personer trenger du
- 6 egg
- 2 ss meierismør
- 50 gram revet parmesan eller annen moden hard ost
- Salt
- Pepper
- Knekk eggene i en bolle, og visp dem sammen med 1 ss smør i biter.
- Varm opp en stekepanne til middels lav varme. Tilsett 1 ss smør og hell i egg og smørblandingen, og stek det 5–6 minutter under omrøring. Eggerøren skal ha en litt flytende, og saftig konsistens.
- Vend forsiktig inn den revne osten. Krydre med salt og pepper.