Laksewrap med grønnsaker og granateple
Wraps er både godt og enkelt å lage! Ønsker du en sunn variant anbefaler vi deg å lage wraps med laks, grønnsaker og granateple.
Til 4 personer
- Laksefilet (550 g)
- Gul paprika (1 stk)
- Isbergsalat (1/2 stk)
- Agurk (1/2 stk)
- Granateple (1/2 stk)
- Sweet chili-saus
- Tortillalefse av fullkorn (1 pk)
- Koriander
- Sesamfrø
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Skyll salaten i kaldt vann, og kutt salaten, agurken og paprikaen i strimler. Grovhakk korianderen. Fordel grønnsakene i skåler for servering.
- Skyll granateplet, kutt det i to på langs, og bank ut granateplekjerne med baksiden av en skje.
- Skjær fisken i terninger, og krydre den med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fisken i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt.
- Sett grønnsakene, laksen, sweet chili-sausen, sesamfrøene og tortillalefsene på bordet, slik at alle kan lage seg sin egen favorittwrap.