Lun og lett pastasalat – perfekt for varme dager!
Pastasalat er lett å lage og perfekt for varme sommerdager når det er så mange andre ting du vil gjøre enn å lage mat. Likevel er det sunt som bare dét! Har du litt salat til overs er det perfekt som kveldsmat eller lunsj dagen etter.
Les også: Saftig sitronmarinert kylling med grillet asparges
Ingredienser for 4 porsjoner
- 1 pakke kyllingbryst
- 1 agurk
- 400 g fullkornspasta
- 1 pakke parmesan
- 1 glass grønn pesto
- 1/2 isbergsalat1 ss kyllingkrydder
- 1 rødløk
- 2 tomater
- solsikkeolje
- salt
- pepper
- 3 l vann
Les også: 12 tips som gjør deg til en grillkonge!
Slik gjør du:
- Kok opp vannet i en kjele sammen med 3 klyper salt.
- Skjær kyllingbrystet i strimler og stek i 5–8 minutter på middels varme i litt solsikkeolje. Krydre med kyllingkrydder.
- Kok pastaen i vannet fra punkt 1 i cirka 10 minutter. Hell vannet av pastaen og vend inn pestoen.
- Skjær tomatene og agurken i terninger. Finsnitt isbergsalaten, spisspaprikaen og rødløken.
- Ha kylling, pasta og grønnsaker i en stor serveringsbolle og bland inn parmesan. Les også: Hamburger med wow-faktor!