Pannekaker med kylling og hoisinsaus
I dag feirer vi pannekakedagen! Prøv denne asiatiske vrien på pannekakene, med hoisinsaus, kylling og koriander. Kjempegodt!
Les også: Sunne og enkle bananpannekaker
Pannekaker med crispy chicken og hoisinsaus
Du trenger:
– 600 g kyllingbryst – 4 stk egg – 1 stk agurk – 1 stk rødløk – 1 stk rød paprika – 2 dl hoisinsaus – 1 bunt koriander – 4 dl hvetemel – 5 dl melk – olje – pepper – salt
Slik gjør du:
Rør sammen 4 stk egg, 5 dl melk og 1/2 ts salt med en visp i en bolle. Sikt inn 4 dl hvetemel, og bland til en glatt pannekakerøre.
Kutt 1 stk agurk, 1 stk rødløk og 1 stk rød paprika i mindre biter, og sett til side.
Sett en stekepanne på høy varme med litt olje. Stek pannekakene til de er gylne, snu i pannen og stek ferdig. Legg de ferdig stekte pannekakene på en tallerken med et kjøkkenhåndkle over slik at de ikke blir tørre.
Kutt 600 g kyllingbryst i strimler på ca 1×3 cm, og stek på høy varme i en stekepanne med litt olje i ca 7-8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og vend inn halvparten av hoisinsausen.
Fyll pannekakene med kylling, agurk, rødløk, paprika, resten av hoisinsausen, samt 1 bunt koriander (finhakket).