Slik lager du calzone
Den italienske klassikeren calzone står på menyen denne uken! Utad kan den kanskje virke litt tørr og kjedelig, men skjærer du et lite snitt i den åpenbarer det seg det herligste fyllet. Calzone kan fylles og varieres på samme måte som vanlig pizza. Herlig! Prøv også: Tomatsalaten som passer til alt!
For at det ikke skal ta så alt for lang tid å lage, har vi lagt med en pizzabunn i matkassene. Her har du steg-for-steg-forklaring på hvordan du skal lage calzonen fra ukens meny:
- Etter at du har laget tomatsausen, legger du pizzabunnen på et stekebrett. Del bunnen i to på midten, slik at du får to like store deler.
- Legg deretter tomatsaus med skinke utover halvparten av hver del. Brett den andre delen av pizzabunnen over tomatsausen, og press ned endene med en gaffel, slik at calzonen “lukkes”. Voila – hjemmelaget calzone på 1-2-3!
God middag! Hilsen Adam og menyteamet.