Storfavoritten Kokosduftende Rød Curry med laks

Adam og gjengen blir knallhappy når de hører at middagsrettene deres blir storfavoritter i de norske hjem. Vi ønsker gjerne å dele oppskriften med flere. Hva med Kokosduftende Rød Curry med laks og sukkererter til helgen?

Kokosduftende Rød Curry med laks og sukkererter

Ingredienser:

  • 600g laksefilet
  • 3 dl ris
  • 1 stk. gul løk
  • 2 stk. hvitløksfedd
  • 1 boks kokosmelk
  • 1/2 pk. rød currypaste
  • 1 brett med sukkererter
  • stekeolje
  • pepper og salt

Slik gjør du:

Kok 3 dl ris i 6 dl vann i 12-14 minutter. Finhakk 1 stk gul løk og press 2 stk hvitløksfedd. Stek dette i 1 ss olje i 2-3 minutter, og ha på 1/2 pk rød currypaste, 1 boks kokosmelk og 1 dl vann. Kok opp, og smak til med salt og pepper. Del 1 pk sukkererter på langs. Kutt ca 600 g laksefilet i biter på ca 2×2 cm, og la den trekke i currygryta i ca 5 minutter. Ha sukkerertene i de siste 2 minuttene. Server kokosduftende Rød Curry med laks og ris/essenzaris.

Kos dere og nyt helgen,

hilsen Adam og gjengen.