Storfavoritten Kokosduftende Rød Curry med laks
Adam og gjengen blir knallhappy når de hører at middagsrettene deres blir storfavoritter i de norske hjem. Vi ønsker gjerne å dele oppskriften med flere. Hva med Kokosduftende Rød Curry med laks og sukkererter til helgen?
Kokosduftende Rød Curry med laks og sukkererter
Ingredienser:
- 600g laksefilet
- 3 dl ris
- 1 stk. gul løk
- 2 stk. hvitløksfedd
- 1 boks kokosmelk
- 1/2 pk. rød currypaste
- 1 brett med sukkererter
- stekeolje
- pepper og salt
Slik gjør du:
Kok 3 dl ris i 6 dl vann i 12-14 minutter. Finhakk 1 stk gul løk og press 2 stk hvitløksfedd. Stek dette i 1 ss olje i 2-3 minutter, og ha på 1/2 pk rød currypaste, 1 boks kokosmelk og 1 dl vann. Kok opp, og smak til med salt og pepper. Del 1 pk sukkererter på langs. Kutt ca 600 g laksefilet i biter på ca 2×2 cm, og la den trekke i currygryta i ca 5 minutter. Ha sukkerertene i de siste 2 minuttene. Server kokosduftende Rød Curry med laks og ris/essenzaris.
Kos dere og nyt helgen,
hilsen Adam og gjengen.