Agurkchips

Agurkchips

Jeg pleier å smaksette chipsen med ulike krydder eller eddik. Du kan for eksempel bruke røkt paprika, hvitløkspulver eller eplecidereddik.

  • 2 agurker
  • 1 ts valgfritt krydder eller eddik
  • Salt

Varm opp stekeovnen til 75 grader varmluft. Kutt agurkene i tynne skiver. Legg agurkskivene på et kjøkkenpapir eller kjøkkenhåndkle, og strø litt salt over for å trekke ut litt av væsken. Tørk av agurkskivene. Ha skivene i en bolle, og vend inn krydderet eller eddiken. Fordel agurkene på flere stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 3–4 timer. Snu agurkchipsen et par ganger underveis i steketiden. Bytt gjerne plass på stekebrettene for jevnere steking. Agurkchipsene er klare når de er gylne og sprø.



Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER