Ananas- og kokosiskrem

Ananas- og kokosiskrem

Frisk peppermynte, ristede kokosflak, søt ananas og syrlig, aromatisk lime setter nydelige tropiske smaker på denne forfriskende iskremen. Fantastisk på en varm sommerdag.

  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl ananasjus
  • 1 dl kokosmelk
  • ½ lime
  • 75 g melis
  • Til servering: Kokosflak, fersk peppermynte og limeskall

Ha fløten i en skål, og pisk den til den er lett og luftig. Ha ananasjusen, kokosmelken og saften fra limen i en skål, og pisk inn melisen. Vend kremen inn i blandingen. Ha blandingen i en plastbeholder med tett lokk, og sett isen i fryseren i 4–5 timer, eller bruk en iskremmaskin.

Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist kokosflakene. Avkjøl dem, og pynt ananas- og kokosiskremen med kokosflakene og den ferske peppermynten. Riv limeskallet (kun det grønne) over isen før servering.


Tips: Isen bør spises samme dagen som den blir laget, fordi det kan dannes vannkrystaller i isen.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER