Bananpannekaker med cottage cheese og blåbær

Bananpannekaker med cottage cheese og blåbær

Pannekaker til frokost er en stor favoritt blant hele familien til helgefrokosten. Her har vi laget en litt sunnere variant med modne bananer, og uten raffinert sukker, slik at alle i familien får en smakfull og sunn start på dagen! Topp pannekakene med de bærene du har tilgjengelig. Vår favoritt er rørte blåbær og ferske bringebær.

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 bananer
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl frosne blåbær
  • flytende honning
  • 1 boks cottage cheese
  1. Pannekakerøre: Ha eggene, 1 ½ banan og havregrynene i et litermål, og kjør blandingen sammen med en stavmikser.
  2. Varm opp blåbærene i en kjele på lav varme, og smak til med litt honning.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje eller smør til middels varme. Stek bananpannekakene i ca. 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  4. Kutt resten av bananen i terninger. Server pannekakene med blåbærene, bananterningene og boksen med cottage cheese.

Tips! Ha en boks skjørost fra Rørosmeieriet i pannekakerøren for høyere proteininnhold i pannekakene!


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER