Bananpannekaker med cottage cheese og blåbær

Bananpannekaker med cottage cheese og blåbær

Pannekaker til frokost er en stor favoritt blant hele familien til helgefrokosten. Her har vi laget en litt sunnere variant med modne bananer, og uten raffinert sukker, slik at alle i familien får en smakfull og sunn start på dagen! Topp pannekakene med de bærene du har tilgjengelig. Vår favoritt er rørte blåbær og ferske bringebær.

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 bananer
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl frosne blåbær
  • flytende honning
  • 1 boks cottage cheese
  1. Pannekakerøre: Ha eggene, 1 ½ banan og havregrynene i et litermål, og kjør blandingen sammen med en stavmikser.
  2. Varm opp blåbærene i en kjele på lav varme, og smak til med litt honning.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje eller smør til middels varme. Stek bananpannekakene i ca. 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  4. Kutt resten av bananen i terninger. Server pannekakene med blåbærene, bananterningene og boksen med cottage cheese.

Tips! Ha en boks skjørost fra Rørosmeieriet i pannekakerøren for høyere proteininnhold i pannekakene!


Siste poster

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

LES MER
Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER