Brokkoli

Brokkoli

Brokkolien er en kjent og kjær grønnsak for de fleste, men må ikke undervurderes av den grunn.

Brokkolien, med sine små blomsterbuketter og sin dype grønne farge, er en av de mest næringsrike grønnsakene vi har. Og stilken kan selvfølgelig også spises. Jeg serverer ofte brokkolien smørdampet eller ovnsbakt, men anbefaler også å prøve den sammen med nye smaker. Med mandler, sitronsaft og olje kan du for eksempel lage brokkolipesto, og kanskje du får et nytt favoritt-tilbehør til middagen.

Oppskriften på brokkolipesto finner du her. Brokkolipesto er en fantastisk måte å få brukt opp rester av brokkoli du har i kjøleskapet.


Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER