Enkel og rask kålsalat

Enkel og rask kålsalat

Av og til er det bare en enkel og rask kålsalat som skal til. Den passer som tilbehør til sprøstekt kylling, på en brødblings eller til koldtbordet. Den er også en god smaksetter til tacoen.

Du trenger:

  • 1/2 kålhode
  • 1/2 rødkål
  • 1 liten rødløk
  • 1 ss majones
  • 2 ss rømme
  • 1/2 lime
  • Koriander eller persille
  • Salt


Skrell rødløken, og kutt kål-hodet, rødkålen og rødløken i fine strimler. Bland kålen og løken sammen i en serverings-skål. Rør sammen majonesen, rømmen og saft fra limen i en skål, og smak til med salt. Vend dressingen inn i kålsalaten. Dryss urtene over retten ved servering. Kutt resten av limen i båter, og server den til retten.

Velbekomme.



Siste poster

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

LES MER
Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER