Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Sunn og smakfull fiskeburger med hjemmelaget coleslaw!

Ingredienser 2 personer

  • 1 stk gulrot
  • 1 bit hodekål
  • 1 stk grønt eple
  • 1 pakke seterrømme
  • 1 pakke majones
  • 1/2 stk sitron
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk tomat
  • 1 pakke koljekaker
  • 4 stk grove hamburgerbrød
  • olje
  • salt
  • pepper

Slik går du frem

Sett stekeovnen på 220 grader.

Coleslaw: Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.

Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.

Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.

Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.

Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER