Flatbrød i vaffeljern

Flatbrød i vaffeljern

Visste du at man kan lage flatbrød i vaffeljern?

Ingredienser

  • 3 dl hvetemel
  • 2 dl vann
  • 2 ss olivenolje
  • 1/3 ts salt

Har du lyst på vafler? Prøv potetvafler med sjømat, rømme, dill og rødløk.

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle. Dekk bollen med et klede og la deigen hvile i romtemperatur i ca. 20 minutter.
  2. Varm opp vaffeljernet til full varme.
  3. Lag ca. 10 små boller av deigen, og kjevle dem så tynne som mulig uten at de blir større enn vaffeljernflaten. Stek flatbrødene i vaffeljernet til de har fått litt farge.

Tips: Du kan bytte ut 2 dl av hvetemelet med for eksempel rug- eller byggmel.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER