Frisk vårsalat

Frisk vårsalat

Vårsalat med spinat, reddiker, agurk og gressløk- og kjørvelolje er det perfekte tilbehøret til grillmiddagen, eller til lunsj.

  • 200 g spinat
  • 1 bunt reddiker
  • 1 agurk
  • 1 bunt gressløk
  • 1 bunt kjørvel
  • ½ dl olivenolje
  • 4 ss eplesidereddik
  • Salt
  • Pepper


Skyll og tørk spinaten, reddikene og agurken. Kutt toppen av reddikene, og del reddikene og agurken i tynne skiver med en skarp kniv eller mandolin. Bland sammen spinaten, reddikene og agurken i en salatbolle. Ha halve bunten med gressløk, kjørvelen, ½ dl olivenolje og 4 ss eddik i en skål. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og smak til med salt og pepper. Vend ønsket mengde av urteoljen inn i salaten, og ha resten av oljen på en oljeflaske til senere bruk. Finhakk resten av gressløken, og smak til salaten med gressløken.



Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER