Grillet maiskrem

Grillet maiskrem

Grillet maiskrem er et perfekt tilbehør til det meste. Likevel er min favoritt å servere det til saftige spareribs.

  • 4 kokte maiskolber
  • ¼–½ kinesisk hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss revet parmesan
  • Salt
  • Pepper

Grill maisen i omtrent 5 minutter på alle sider, til den er gyllen. Du kan eventuelt steke den i ovnen på 220 grader varmluft i 15 minutter. Skjær maiskornene av kolben. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en kjele til middels varme, og smelt smøret. Stek hvitløken i smøret i omtrent 1 minutt før du tilsetter maisen. Stek det hele i 1 minutt til, før du har i fløten. Kok opp, la det koke i 5 minutter, og vend inn parmesanen. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.


Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER