Grønnkål

Grønnkål

Grønnkål har blitt utrolig populært over de siste årene, og den fortjener jammen meg en plass i solen, denne supergrønnsaken.

Grønnkålen går også under navnent bladkål og kruskål. Allsidig er den også, både farge og konsistens tåler varmebehandling. Wokket, stekt, dampet, sautert, kokt, strimlet i salat, i smoothie, eller til og med som suppe. Det er kanskje ikke så rart at denne allsidige og utrolig næringsrike kålsorten har blitt en favoritt hos mange.

Få oppskriften på en fargerik, næringsrik og smakfull grønnkålsuppe her.


Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER