Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Kålroten er full av viktige C-vitaminer, og kalles også for Nordens appelsin. Den passer utmerket som snacks eller som tilbehør. Stek den for eksempel med honning, ingefær og chilli. Da smaker den nydelig.

  • Kålrot
  • Smør
  • Flytende honning
  • Ingefær
  • Chili
  • Lime


  1. Kutt kålroten i jevne biter. Finriv ingefæren på et rivjern, og finhakk chilien. Kutt limen i båter.
  2. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og kok kålroten til den så vidt er gjennomkokt. Sil av vannet, og damp kålroten tørr.
  3. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt smør og honning. Stek kålroten i ca. 2 minutter, og smak til med ingefæren og chilien, saft fra limen og salt.

Velbekomme!


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER