Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Kålroten er full av viktige C-vitaminer, og kalles også for Nordens appelsin. Den passer utmerket som snacks eller som tilbehør. Stek den for eksempel med honning, ingefær og chilli. Da smaker den nydelig.

  • Kålrot
  • Smør
  • Flytende honning
  • Ingefær
  • Chili
  • Lime


  1. Kutt kålroten i jevne biter. Finriv ingefæren på et rivjern, og finhakk chilien. Kutt limen i båter.
  2. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og kok kålroten til den så vidt er gjennomkokt. Sil av vannet, og damp kålroten tørr.
  3. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt smør og honning. Stek kålroten i ca. 2 minutter, og smak til med ingefæren og chilien, saft fra limen og salt.

Velbekomme!


Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER