Hvitløkssmør til grillmaten

Hvitløkssmør til grillmaten

Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge!](Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge!)

Urtesmør er godt til fisk og skalldyr, men passer også utmerket til andre typer kjøtt. La smøret smeltet over ferdig grillet fisk eller kjøtt!

Ingredienser

3 hvitløksfedd (evt. selvplukket ramsløk) 2 ss hakket persille 1 ss mateddik 3 ss olivenolje 100 g smør (temperert) pepper

Slik gjør du:

Kjør hvitløken og persillen i en blender eller stavmikser til det er en puré, og ha så i smør. Smak til med eddik, olivenolje og pepper. Du kan gjerne bruke andre urter, for eksempel ramsløk, gressløk eller timian.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER