Radicchio rosso

Radicchio rosso

Radicchio rosso. En rød salat som like ofte omtales med sitt italienske navn som sitt norske, rosensalat. Og det med all rett.

For denne salaten finner du ofte i det som ikke sjelden kalles matland nummer én. I risottoen, stekt i pancettapastaen eller som grillet tilbehør til bisteccaen. Jeg liker denne råvaren klart best når den er varmebehandlet. Da erstattes den ganske bitre smaken med en rundere og søtere smak. Og å legge opp en perfekt stekt halvdel av denne purpurrøde skjønnheten på tallerkenen, det er en ren fryd for øyet.


Siste poster

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

LES MER
Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER