Sellerirot

Sellerirot

Det jeg elsker med jobben min, er at jeg aldri blir ferdig utlært. Når jeg reiser rundt i Norge og hilser på leverandørene våre, får jeg alltid små aha-opplevelser, som for eksempel med selleriroten.

En klar og kald høstdag, fikk jeg bli med ut på en åker der rotgrønnsaken høstes. Men å dra opp en sellerirot med bare hendene, det viste seg å være helt umulig. Røttene går langt ned i jorden, og de er mange. Veldig mange. Røttene kan selvsagt også brukes i matlagingen. Å toppe en fyldig ramensuppe med nyfriterte, sprø sellerirøtter, det er sann matmagi!


Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER