Squashrøsti

Squashrøsti

Det er noe eget ved å sette tennene i en nystekt squashrøsti med fetaost. Smaken av frisk og mild squash med salt og kremete feta inni en sprø stekeskorpe, gir en perfekt kombinasjon av smaker og teksturer.

  • 2 squash
  • ½ bunt vårløk
  • 1 bunt dill
  • 100 gram fetaost
  • 4 egg
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts sukker
  • 1 ts salt
  • Chiliflak


Riv squashen på den grove siden av et rivjern. Ha den revne squashen i et dørslag, og strø over litt salt. La squashen stå i et par minutter før du klemmer ut væsken med hendene. Skyll og finhakk vårløken og dillen.

Bland squashen sammen med vårløken, dillen, fetaosten, eggene, 2 dl hvetemel, 2 ss sukker, 1 ts salt og ønsket mengde av chiliflakene i en skål. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek små, flate kaker av squashblandingen i 4–5 minutter på hver side. Legg røstiene over på en tallerken med kjøkkenpapir, og dekk dem med et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg varme frem til servering.


Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER