Squashrøsti

Squashrøsti

Det er noe eget ved å sette tennene i en nystekt squashrøsti med fetaost. Smaken av frisk og mild squash med salt og kremete feta inni en sprø stekeskorpe, gir en perfekt kombinasjon av smaker og teksturer.

  • 2 squash
  • ½ bunt vårløk
  • 1 bunt dill
  • 100 gram fetaost
  • 4 egg
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts sukker
  • 1 ts salt
  • Chiliflak


Riv squashen på den grove siden av et rivjern. Ha den revne squashen i et dørslag, og strø over litt salt. La squashen stå i et par minutter før du klemmer ut væsken med hendene. Skyll og finhakk vårløken og dillen.

Bland squashen sammen med vårløken, dillen, fetaosten, eggene, 2 dl hvetemel, 2 ss sukker, 1 ts salt og ønsket mengde av chiliflakene i en skål. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek små, flate kaker av squashblandingen i 4–5 minutter på hver side. Legg røstiene over på en tallerken med kjøkkenpapir, og dekk dem med et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg varme frem til servering.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER