Vi er medlem av Grønt Punkt Norge

Vi er medlem av Grønt Punkt Norge

Vi i Adams matkasse jobber kontinuerlig for å begrense bruk av plast og emballasje i matkassene våre. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt® Norge.

Det betyr at vi rapporterer inn mengde emballasje vi bruker, og betaler vederlag for det vi har brukt. Vi deltar dermed i finansieringen av en nasjonal ordning som sikrer at emballasje blir samlet inn og gjenvunnet. Sammen bidrar vi til en mer miljøvennlig og bærekraftig hverdag.

En av ordningene vi har hatt ganske lenge er at vi henter den gamle matkassen for deg, og sørger for at den blir resirkulert.

Et annet tiltak vi har gjort det siste året, er at vi nå sampakker enkeltvarer. Fordi vi kun gir deg de ingrediensene du trenger, så er det unødvendig å pakke de hver for seg. Eksempelvis pakker vi løk, gulrot, hvitløk og krydder i samme kartong, eller papirpose.

Vi vil alltid måtte vurdere emballasjebruken opp mot kvalitet, holdbarhet og matsikkerhet, da det er mat vi jobber med som er en ganske skjør vare, som jo mat er. Men med den jobben vi gjør hver dag, så håper vi å kunne redusere bruken av emballasje fremover, i enda større grad.Siste poster

Asparges og grill - månedens smaker i mai

Asparges og grill - månedens smaker i mai

LES MER
Ramsløk ute i naturen

Ramsløk - månedens smak april

LES MER
Posjert egg

Posjert egg

LES MER
Ost - månedens smak mars

Ost - månedens smak mars

LES MER