Tid for høst

Endelig er høsten her, og vi ønsker den velkommen! De neste seks ukene serverer vi nydelige høstretter i Adams Matkasse: Ovnasbakt gresskarsuppe med torsk. Villhjortskavsgryte med smak av steinsopp, servert med rørte tyttebær og grønnkålchips. Mørkokte svinekjaker i rødvinssaus med gresskar på tre måter – eller hva med en saftig elgburger med rørte tyttebær og bløtstekt løk?

Uansett hvilken rett du velger, lover vi at du får nydelig høstmat – som varmer.

Bestill en av våre matkasser - deretter kan du skreddersy din egen meny. Du finner alle rettene under «Høstmat» der du velger retter selv.

Bjertnæs og Hoel

På Smidsrød går på Nøtterøy varmer solen det rike jordsmonnet. Her vokser det poteter i ryddige rader så langt øyet kan se, for her har Bjertnæs og Hoel plantet med omhu. Nå høstes det, opptil 30 knoller kan du få på hver plante. Nydelige småpoteter som har modnet og vokst seg modne i den fuktige, næringsrike jorda, poteter som har fått den smaken vi elsker.

Derfor er vi så glade for at Bjertnæs og Hoel leverer til oss, sånn at vi kan levere til deg - råvarer av høy kvalitet, fra en av Norges mest dedikerte leverandører.

Våre middager

Sett sammen din egen meny, eller velg en fast matkasse