Moderne husmannskost

Svineknoke, poteter og torsk. Kjente, kjære råvarer som har lang tradisjon i det norske kjøkken. Rotgrønnsaker og løk, grønnkål og kantareller. Klassiske smaker som bringer frem minner fra bestemors kjøkken. Kokk og kreatør Nina Ween er inspirert, og har laget en morderne vri på kjent husmannskost. Fem nydelige retter står på menyen, perfekte når du vil ha noe kjent og kjært, med en inspirerende twist.

Uansett hvilken rett du velger, lover vi at du får nydelig tradisjonsmat – og at du får en ny smaksopplevelse.

Bestill en av våre matkasser - deretter kan du skreddersy din egen meny. Du finner alle rettene under «Husmannskost» der du velger retter selv.

Nina bak kjøkkendisken

Ninas moderne twist

Nina Ween har tatt utgangspunkt i kjente og kjære smaker, og satt sitt personlige preg på det. Den erfarne kokken kan friste med svineknoke med kålrotkrem og sprø grønnkål, potetkaker med kantareller, servert med stekt bacon - eller hva med en saftig elgburger? Uansett hva du velger får du en smak av barndom, innovasjon og tradisjon!

Illustrasjon av epler og kantarell

Eple og kantarell

Det lukter av jord og sen høst. Luften er frisk og klar. Solen ligger lavt over tretoppene, og greinene bøyer seg så vidt ved tyngden av de modne eplene. Blant skogens tjukke stammer kan du så vidt skimte et gyllent teppe av kantareller, og det er bare å forsyne seg. Vi gleder oss til høstens smaker: smørstekte kantareller, eplekaker og soppsupper. Eplet gir syre til råkostsalaten, sødme i en varmende curry, eller er et friskt pust i en kjedelig matpakke. Kantarellen er skogens gull, og imponerer nærmest uansett hvordan den er tilberedt. Norske råvarer, altså.

Våre middager

Sett sammen din egen meny, eller velg en fast matkasse