Laktosefri
Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat
med mango, koriander og jasminrisNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
135 g
Laksefilet
270 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Mango
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 762 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mango- og tomatterningene.
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær fisken i terninger, og ha den i en smurt ildfast form. Bland inn soya- og ingefærsausen, og stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Skrell og kutt ønsket mengde av mangoen i terninger. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha mangoen og tomaten i hver sin serveringsskål. Plukk bladene av salaten, og skyll dem i kaldt vann. Fordel salatbladene utover et serveringsfat. Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
Fyll salatbladene med risen, laksen og mango- og tomatterningene. Server korianderen, limebåtene og chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!