Minuttbiff av storfe med maiskrem, stekt rosenkål, bakte søtpotetstaver og barbecuesaus
Retten har ingen vurdering
Under 45 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- melk
- smør
- soyasaus
- aluminiumsfolie
- olje
- salt
- pepper
Søtpoteter
3 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Maiskorn
2 pakke
Melk
Smør
Soyasaus
Rosenkål
200 g
Aluminiumsfolie
Minuttbiff av storfe
300 g
Barbecuesaus
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i to omganger for best resultat!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte og gylne.
Hell vannet av maiskornene, og ha dem i en kjele med 1 dl melk og 1 ts smør. Spe eventuelt på med mer melk om ønskelig. Kok opp, og kjør deretter blandingen sammen med en stavmikser. Smak til med 1 ss soyasaus og pepper. La maiskremen stå på lav varme frem til servering, slik at den holder seg varm.
Kutt rosenkålene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek rosenkålene i ca. 4 minutter, til de har fått litt farge. Krydre rosenkålene med salt og pepper, og ha dem i en serveringsskål. Dekk serveringsskålen med aluminiumsfolie, slik at rosenkålene holder seg varme frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Server retten med barbecuesausen.
Vel bekomme!