Kebab med friske grønnsaker og meksikansk dressing
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Kebabkjøttdeig
600 g
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Mango
1 stk
Fullkornspita
6 stk
Lettrømme
150 g
Mexican BBQ
1 pakke
Olje
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server limebåter til retten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Kutt tomaten i terninger. Ha grønnsakene i separate serveringsskåler.
Ha lettrømmen i en serveringsskål og bland inn det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i ca. 4 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Fukt pitabrødene med litt vann og varm dem i ovnen i ca. 2 minutter.
Vel bekomme!