Kebab med friske grønnsaker og meksikansk dressing

Kebab med friske grønnsaker og meksikansk dressing

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Kebabkjøttdeig
600 g
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Mango
1 stk
Fullkornspita
6 stk
(Hvete, Rug)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Olje
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server limebåter til retten!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Kutt tomaten i terninger. Ha grønnsakene i separate serveringsskåler.
Ha lettrømmen i en serveringsskål og bland inn det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i ca. 4 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Fukt pitabrødene med litt vann og varm dem i ovnen i ca. 2 minutter. 
Vel bekomme!