Ovnsbakt kylling med gressløkpoteter, ostedressing og stekte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Kyllingfilet med skinn
380 g
Grana Padano
1 stk
Lettrømme
150 g
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Grønne bønner
150 g
Gressløk
1 pakke
Poteter
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt chiliflakes eller finhakket chili i dressingen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper. Ha kyllingen over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Bland osten sammen med rømmen, og smak til med salt og pepper.
Skrell rødløken og kutt den i skiver. Kutt cherrytomatene i to og kutt endene av aspargesbønnene. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek grønnsakene i 3-4 minutter. Krydre med litt salt.
Finhakk gressløken. Sil vannet av potetene, ha dem tilbake i kjelen, og vend inn gressløken og litt salt og olivenolje.
Vel bekomme!