Pizza med biff, tomat og mozzarella, servert med frisk salat
Retten har ingen vurdering
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Pizzabunner av fullkorn
720 g
Pizzasaus
600 ml
Revet mozzarella
200 g
Storfestrimler
300 g
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre pizzaene med ditt favorittkrydder! Kanskje litt chiliflakes til de voksne og basilikum og oregano til barna?
Sett stekeovnen på 250 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har.
Skrell og finhakk rødløken. Kutt tomaten i terninger.
Legg pizzabunnene utover to stekebrett med bakepapir. Smør et lag pizzasaus på hver bunn. Strø over rødløken og mozzarellaen. Topp pizzaene med storfestrimlene og tomatterningene. Krydre med salt og pepper. Stek pizzaene i ovnen i ca. 7 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt pæren i terninger. Bland salaten og pæren i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
God middag!