Wraps med meksikanske fiskepinner, friske grønnsaker, eple og koriander

Wraps med meksikanske fiskepinner, friske grønnsaker, eple og koriander

3.95 (126)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1/2 stk
Agurk
1/2 stk
Grønt eple
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Lime
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjør lettrømmen sammen med en avokado og litt limesaft i en blender eller med en stavmikser for en deilig avokadodressing.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Skyll grønnsakene i kaldt vann. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt paprikaen, agurken og eplet i terninger. Hell laken av maiskornene og grovhakk korianderen fra urtepakken. Ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen de siste ca. 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Fyll tortillaene med fiskepinnene og grønnsakene. Kutt limen i båter, og server rømmen og limebåtene til retten.
Fun fact! Koriander er en populær krydderplante i mange land, men det er ikke alle som er like begeistrede for den spesielle smaken. Noe forskning har vist at mange i vesten ikke liker koriander og at flere synes den smaker såpe. De lærde strides om grunnen til dette; noen mener det er genetisk, mens andre mener det er en vanesak.
Vel bekomme!