Rask indisk currysuppe med spinat, krydderstekte kikerter og grove bagetter

Rask indisk currysuppe med spinat, krydderstekte kikerter og grove bagetter

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Indisk kyllingsuppe
2100 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Kikerter
2 pakke
Gulrøtter
400 g
Spinat
100 g
Paprikakrydder
½ pakke
Grove bagetter
2 stk
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
160 kcal
Fett:
2 g
Karbohydrater:
28 g
Protein:
7 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en rask suppe laget fra bunnen av. Den passer godt på en dag med litt dårligere tid.

Sett stekeovnen på 200 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har.
Varm opp kyllingsuppen i en stor kjele på middels høy varme. Rør om innimellom så det ikke svir seg. Hold suppen varm frem til servering.
Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Sil laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og tilsett gulrøttene og spinaten. Stek det hele i 1–2 minutter, og krydre med paprikakrydderet og litt salt.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Grovhakk korianderen, og server korianderen til retten.
Vel bekomme!