Pizza med hvit saus, vossaspianata og aromasopp servert med frisk salat
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- salt
- pepper
Agurk
0.5 stk
Cherrytomater
0.5 pakke
Aromasopp
1 pakke
Hjertesalat
0.5 pakke
Mozzarella
100 g
Pizzabunner
1 pakke
Vossaspianata
1 pakke
Olivenolje
Salt
Pepper
Pizzasaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pizza som blir til overs passer perfekt i matpakken eller til kvelds!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt aromasoppen i skiver. Fordel pizzabunnene utover et stekebrett. Fordel pizzasausen jevnt utover bunnene, og ha over mozzarellaen, vossaspianataen og aromasoppen. Stek brettet i ovnen i 10-15 minutter.
Skyll og grovhakk hjertesalaten, kutt cherrytomatene i to, og kutt agurken i terninger. Ha grønnsakene over i en serveringsskål og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Vel bekomme!