Pastasalat med kyllingfilet og pesto

Pastasalat med kyllingfilet og pesto

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Agurk
½ stk
Gul paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tobladssalat
50 g
Pasta farfalle
400 g
(Hvete)
Strimlet kyllingfilet
500 g
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Økologisk Røros-rømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
727 kcal
Fett:
24 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du skal lage denne retten ved en senere anledning, lag din egen, hjemmelagde pesto! Lag en klassisk, grønn pesto av basilikum, olivenolje, hvitløk og pinjekjerner.

Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen pestoen og rømmen i en skål. 
 Kutt agurken, paprikaen og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil vannet av pastaen, men la det være igjen omtrent 1 dl av pastavannet. Ha pastaen og pastavannet i en stor serveringsskål. Bland inn kyllingen og pestoblandingen. Bland også inn grønnsakene og tobladsalaten, eller server dem ved siden av slik at barna kan lage sin egen salat. 
Vel bekomme!