Cæsarsalat med kylling, bacon og grana padano servert med steinovnsbakte rundstykker

Cæsarsalat med kylling, bacon og grana padano servert med steinovnsbakte rundstykker

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Agurk
0.5 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
(Laktose)
Bacon
100 g
Hjertesalat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Laktose)
Rødløk
0.5 stk
Kyllingbryst
300 g
Olje
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger av rundstykkene! Skjær dem i biter, ha over olje og krydder, og stek dem i ovnen til de er sprø.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en tørr stekepanne til full varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet til side på et fat. Ikke vask stekepannen.
Ha litt olje i stekepannen du brukte til baconet, og varm den opp igjen til full varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Varm rundstykkene i ovnen i ca. 7 minutter.
Plukk bladene av hjertesalaten, skyll dem, og del dem i biter. Kutt rødløken og agurken i skiver. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Riv grana padano-osten på et rivjern.
Kutt den ferdigstekte kyllingen i terninger, og vend kyllingterningene inn med grønnsakene. Topp salaten med baconet og grana padano-osten, og server med de steinovnsbakte rundstykkene.
God middag!