Cæsarsalat med kylling, bacon og grana padano servert med steinovnsbakte rundstykker
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Agurk
0.5 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Bacon
100 g
Hjertesalat
1 stk
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Rødløk
0.5 stk
Kyllingbryst
300 g
Olje
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger av rundstykkene! Skjær dem i biter, ha over olje og krydder, og stek dem i ovnen til de er sprø.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en tørr stekepanne til full varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet til side på et fat. Ikke vask stekepannen.
Ha litt olje i stekepannen du brukte til baconet, og varm den opp igjen til full varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Varm rundstykkene i ovnen i ca. 7 minutter.
Plukk bladene av hjertesalaten, skyll dem, og del dem i biter. Kutt rødløken og agurken i skiver. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Riv grana padano-osten på et rivjern.
Kutt den ferdigstekte kyllingen i terninger, og vend kyllingterningene inn med grønnsakene. Topp salaten med baconet og grana padano-osten, og server med de steinovnsbakte rundstykkene.
God middag!