Kremet fiskesuppe med lyr og gulrot

Kremet fiskesuppe med lyr og gulrot

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Fiskesuppebase
700 g
(Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
Lyrfilet
200 g
(Fisk)
Gulrot
1 stk
Pastinakk
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 292 kcal
  • Fett: 2 g
  • Karbohydrater: 45 g
  • Protein: 24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 1 ss aioli i suppen for mer smak!

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Hell fiskesuppebasen i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
Skjær fisken i terninger. Skrell gulroten og pastinakken, del dem i to på langs og kutt dem i tynne strimler. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 4–5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Stek multibrødene som anvist på pakken. 
Vel bekomme!