Kyllingsalat med pasta, bacon, cherrytomater og steinsoppesto
4.26 (109)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Baconterninger
100 g
Skivet kyllingfilet
250 g
Rødløk
½ stk
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Tobladssalat
50 g
Fullkornspenne
200 g
Steinsoppesto
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 915 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 64 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ta vare på litt av kokevannet til pastaen i en kopp når du heller av vannet. Bland litt av kokevannet inn med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Skrell rødløken og kutt den i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, ruccolaen og tobladsalaten. Del tomatene i to. Bland rødløken, cherrytomatene, ruccolaen og tobladsalaten sammen i en stor skål.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, skyll pastaen i kaldt vann, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn halvparten av steinsoppestoen, og smak til med mer hvis du ønsker det.
Bland pastaen, kyllingen og baconterningene sammen med salaten. Smak til med salt og pepper.
Bon appétit!
Vel bekomme!