Glutenfri
Daddelchutneymarinert kylling
med ovnsbakte blomkålskiver, yoghurt og basmatirisNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
Basmatiris
135 g
Blomkål
½ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Daddelchutney
1 glass
Mynte
1 bunt
Yoghurt naturell
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 697 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt den halve blomkålen i to, og kutt deretter hver del i tynne skiver. Legg blomkålskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Stek blomkålen i ovnen i 15–20 minutter, eller til den er gyllen.
Bland sammen kyllingen, daddelchutneyen og litt salt i en skål. Fordel kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Skyll og grovhakk mynten. Server mynten og yoghurten til retten.
Vel bekomme!