Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter, råkostsalat med appelsin og sprøstekt bacon
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter

råkostsalat med appelsin og sprøstekt bacon
3.98 (218)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
Poteter
350 g
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Fiskeboller i hvit saus
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
773 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Skrell og kutt appelsinen i små terninger. Bland gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål, og vend inn ½ ts sukker, og smak til med saft fra halve sitronen.
Varm opp fiskebollene og den hvite sausen i en kjele på middels høy varme. Rør om innimellom så det ikke svir seg. La fiskebollene småkoke i 8–10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
 Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter under omrøring, til de er gylne og sprø. 
 Kutt resten av sitronen i båter, og server dem til retten. 
Vel bekomme!