Rask indisk kyllingsuppe med rustikke multibrød, toppet med epleterninger og koriander

Rask indisk kyllingsuppe med rustikke multibrød, toppet med epleterninger og koriander

4.21 (66)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Skivet kyllingfilet
300 g
Gulrøtter
2 stk
Spinat
50 g
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 674 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt finhakket chili eller noen dråper tabasco i suppen hvis du ønsker den mer spicy.

Varm opp stekeovnen til 230 grader.
 Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring. Ha kyllingen i suppen når den har kokt opp, og la den trekke i suppen i omtrent 5 minutter, eller til den er gjennomkokt.
 Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene og spinaten i 1–2 minutter. Smak til med salt.
Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
 Skyll og kutt eplet i terninger. Skyll, tørk og finhakk korianderen. Kutt limen i båter. Ha eplet, korianderen og limen i hver sin serveringsskål.
Topp suppen med de stekte grønnsakene, epleterningene og korianderen. Server limebåtene og de rustikke multibrødene til retten.
Vel bekomme!