Rask indisk kyllingsuppe med rustikke multibrød, toppet med epleterninger og koriander
4.21 (66)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- olje
Indisk kyllingsuppe
700 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Gulrøtter
2 stk
Spinat
50 g
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 674 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket chili eller noen dråper tabasco i suppen hvis du ønsker den mer spicy.
Varm opp stekeovnen til 230 grader.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring. Ha kyllingen i suppen når den har kokt opp, og la den trekke i suppen i omtrent 5 minutter, eller til den er gjennomkokt.
Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene og spinaten i 1–2 minutter. Smak til med salt.
Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og kutt eplet i terninger. Skyll, tørk og finhakk korianderen. Kutt limen i båter. Ha eplet, korianderen og limen i hver sin serveringsskål.
Topp suppen med de stekte grønnsakene, epleterningene og korianderen. Server limebåtene og de rustikke multibrødene til retten.
Vel bekomme!