Laktosefri
Glutenfri
Crispy kylling med rask coleslaw og ovnsbakte poteter
4.13 (850)
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Småpoteter
300 g
Crispy kylling
300 g
Aioli
1 pakke
Barbecuesaus
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Restaurantsalat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 714 kcal
- Fett: 43 g
- Karbohydrater: 55 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server barbecuesausen ved siden av hvis du heller vil det.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Fordel kyllingen på et annet stekebrett med bakepapir, og sett kyllingen i ovnen når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetenes steketid.
Bland sammen aiolien og barbecuesausen i en serveringsskål. Bland inn råkostmiksen, og smak til med salt og pepper.
Ha salaten i en serveringsskål.
Vel bekomme!