Homestyleburgere med potetbåter, salat og dressing

Homestyleburgere med potetbåter, salat og dressing

3.86 (81)
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • ketsjup
Poteter
700 g
Hjertesalat
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1/2 stk
Homestyleburgere
2 pakke
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Hamburgerbrød
1 pakke
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Ketsjup
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer smak i dressingen, smak til med noen dråper tabasco og litt sitronsaft.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen 25-30 minutter, eller til de er gylne og møre.
Riv bladene av hjertesalaten, og skyll dem i kaldt vann. Kutt tomatene og rødløken i skiver. Ha salaten, tomatene og rødløken i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek burgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Ha seterrømmen i en skål, og bland inn 2 ss ketchup.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
God middag!