Homestyleburgere med potetbåter, salat og dressing
3.86 (81)
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- ketsjup
Poteter
700 g
Hjertesalat
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1/2 stk
Homestyleburgere
2 pakke
Seterrømme
1 pakke
Hamburgerbrød
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Ketsjup
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer smak i dressingen, smak til med noen dråper tabasco og litt sitronsaft.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen 25-30 minutter, eller til de er gylne og møre.
Riv bladene av hjertesalaten, og skyll dem i kaldt vann. Kutt tomatene og rødløken i skiver. Ha salaten, tomatene og rødløken i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek burgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Ha seterrømmen i en skål, og bland inn 2 ss ketchup.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
God middag!